Wellnessmassage og ansigtsmassage

Luksus - jamen selvfølgelig da. Giv en i firmaet, dig selv eller en du holder af, chancen for at nyde ren afslapning, evt. til dejlig musik.
Om det foregår i virksomheden eller hjemme hos dig selv - det gør ingen forskel for MereMassage. 

Wellness massage er en behandlingstype, der går rent ind på dit velvære. Det er afslappende, lækkert og beriger din livskvalitet. En forkælelse af din krop uanset om du lider af spændinger eller ej, og som nogle nærmest bliver afhængige af, efter en enkelt behandling hos mig. Det er faktisk disse stamkunder der har inspireret mig til mit firmanavn, Mere Massage.

Ansigsmassage indgår i wellness massagen.
Ansigtet i de rette folder, siger man. Jo, den er god nok, hvis din ansigtsmuskulatur har været udsat for pres og overbelastning, eller det simpelthen bare er alt for lang tid siden at du har fået den dejlige ansigtsmassage.
Med denne massage mærker du hurtigt dit ansigt slappe af og også hvordan dette påvirker dit humør og din energi.
Alle de gange vi i løbet af en dag, skal tage stilling til en mængde ting. Vores skiftende humør og de sanseindtryk vi udsættes for.
Alt sammen sætter sig i ansigtet - for, det er jo vores værn ud ad til. Et skjold vi ofte har oppe for at beskytte os selv.
Derfor, nyd at lade ansigtet falde i de rette folder og nyd denne wellness ved en god ansigtsmassage.

Du skal kunne mærke at gå til massøren. MereMassage kan udføre din massagebehandling ganske blidt og forsigtigt, men vi kan også lægge kræfter i. Dette aftaler vi på forhånd og i selve forløbet - så massagen bliver på den måde du ønsker.

Skriv til mig på kontakt@meremassage.dk - eller ring på 2088 8009, så finder vi en løsning.

 

Mere Massage • Telefon: 20 88 80 09 • Email: kontakt@meremassage.dkSitemap

design